Uncategorized

Elektroniska hemmagasiner Finaste hus 2007

Wow, om du någonsin ville reta dig själv med någon klok husporr och inspektera sedan Electronic Home Magazines 2007 Finest House of the Year! Se till att du ser alla bilder genom att trycka på synens bildspel för varje egendom.

Priserna fungerar många kategorier, som börjar på House Cinemas med en budgetplan på 5 000 till 12 500 £, samt flyttar så mycket som kategorin 125 000 £+. Det finns också utmärkelser för kök, badrum, sovrum och utanför utrymmen. Så om du kräver motivation för din nya utveckling eller renovering så leta inte längre …

”14 Klassificeringar av prisbelönta hus inkluderar nyaste i ljud, video, multiroom automatisering, belysning hanteras liksom mycket mer-vada med de mycket mer än 300 ingångar som lämnats in till Electronic Home Magazine’s årliga House of the Year-tävling var ett överväldigande företag som det inkluderade många timmar av försiktig kontemplation. De käke-släppande jobb som profilerats i guld-, silver såväl som bronsartiklar exemplifierar några av de finaste arbeten vi har stött på. Förutom att prata om Variety: Du kommer att se vad som helst från ett garage som har omvandlats till en hemunderhållnings reträtt till ett rec-utrymme där drycker serveras från rodret för en gammal Chris-craft-båt.

Redaktörerna för Electronic Home gratulerar såväl de skickliga designers som installatörer som ingår i dessa projekt. Dessa människor gick ovanför såväl som utöver telefonsamtalet genom att noggrant skräddarsy varje system efter behoven såväl som liv för respektive husägare. Vi hoppas att de prisbelönta områdena i våra årets presentationer kommer att erbjuda massor av motivation för dina egna husförbättringsprojekt. När du ser med de bästa vinnarna, vänligen dela dina tankar, kommentarer och frågor. såväl som att se till att komma in i de kommande veckorna när vi belyser många av löparna. ”

Electronic Home Magazines 2007 Finest House of the Year

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka