Home & Living

7 Bästa garagevärmare i Kanada [Guide 2020-2021]

Delning är omtänksam!

Tweet

Dela med sig

Stift

Dela med sig

Post

Oavsett om du vill hålla ditt garage varmt att arbeta i eller bara undvika vintersäsongen kyla, har det många fördelar att äga en garagevärmare. De kommer inte bara att producera tillräckligt med värme för att lämna ditt garage toasty, utan det kan fortfarande vara mycket överkomligt att göra. Fortfarande, innan du köper bara någon värmare, finns det några element att tänka på. Från storleken på ditt garage, typen av värmare och bränslekälla kommer det bästa valet att göra din investering till ett längre val.

Med den här användbara guiden lär du dig allt du behöver om de bästa garagevärmare för att garantera att du får det bästa valet för ditt garage.

Huvudtyper av garagevärmare

Innan du tittar på modeller eller något annat, börja med typen av garagevärmare. I allmänhet finns det tre huvudkategorier av värmare som var och en erbjuder värme på sitt eget sätt: tvångsluft, strålande och naturgasvärmare.

Tvångsluftsgaragevärde
En av de enklaste att installera och även den mest populära värmaren är tvångsluften. Som en tvångsluftsugn blåser denna värmare varm luft genom en fläkt som drar i kall luft utanför garaget. Den kör vanligtvis elektrisk kraft för att omvandla den kalla luften till varm och snabbt och jämnt värmer utrymmet. Andra tvångs-luftvärmare kommer att använda naturgas eller propan, så det finns ingen begränsning när du väljer denna stil. De är också mycket mycket mer flexibla att installera och kan placeras antingen på garageväggen eller installeras i taket. Bland tvångsluftsenheter kommer storleken, bränslet och priset att variera beroende på varumärke, varumärke och installationsmetod.

Strålande garagevärmare
Strålningsvärmare arbetar genom att värma området nära värmaren utan att tvinga luft. Det är en mycket mildare uppvärmningsmetod, men värmaren måste vara i närheten för att arbeta effektivt. De är emellertid också mycket bättre lämpade för garageverkstäder eller personer som lider av allergener. Till skillnad från tvångs-luftvärmare rör inte strålande damm eller skräp. Det kan också enkelt installeras som en monterad enhet eller köpas som en bärbar värmare. Som ett resultat kan många DIY -husägare med verkstadsgarage välja en strålningsvärmare. Överskottsvärme eller omrört damm kan torka ut ett träbearbetningsprojekt eller förstöra en ny färgrock. I likhet med tvångs-luftvärmare kan en strålningsvärmare drivas med el, naturgas eller propan.

Naturgas och propan garagevärmare
Istället för att använda elektrisk kraft för att erbjuda värme, förlitar sig dessa värmare på olika bränsletyper för att driva dem. Fördelen med detta är att de båda snabbt kan värma ett garage och är vanligtvis en mycket billigare bränslekälla. Väggmonterade enheter kan knytas i ditt hem nuvarande gaslinje, vilket gör dem billigare att köra. Bärbara enheter kommer att ha en liten, avtagbar tank som kan fyllas på eller bytas ut efter behov. Emellertid borde extra försiktighet vidtas med dessa, särskilt när de används i ett slutet utrymme. Korrekt ventilation krävs för att undvika koldioxiduppbyggnadsrisker. Liksom med allt som involverar gasdrivna enheter, kan du behöva anställa en licensierad professionell för att hantera installationen.

Andra element att tänka på

Förutom bränsletyper finns det få andra element att tänka på för vilken typ av värmare som är bäst för ett garage.

Kraft
I allmänhet klassificeras garagevärmare i BTU eller watt. BTU används för propan- och naturgasvärmare och beräknar en värmares termiska utgång. Watt används för elektriska värmare och beräknar mängden kraft som behövs för att köra. Med det, ju högre watt, desto mer kraft ger värmaren och desto mer utrymme kan det effektivt värma. Om du äger ett mindre garage, är en stor, mycket kraftfullare värmare inte nödvändig. Storleken på garaget borde också spela en roll i den typ av bränsle du väljer. Till exempel kan mindre garage dra nytta av strålningsvärmare eftersom allt är närmare värmaren. Större garage har alternativt mycket mer utrymme och behöver så mycket mer storlek och kraft, till exempel elektrisk eller gas.

Bärbar eller inte
Det är också värt att överväga om du vill ha en fast eller bärbar garagevärmare. Det finns inget bästa eller fel val, men det är en fråga om personlig preferens. Om du vill flytta värmaren runt garaget eller till och med till nya platser, kan en bärbar och naturgas som drivs en det bästa valet. Annars är en fast värmare med bästa kraft och plats det bästa valet. Om du har en elektrisk värmare, se till att nätsladdens längd är tillräckligt lång för att passa dina behov och garagestorlek. Mycket kraftfullare elektriska värmare kommer att kräva behov 240-watt för att köra istället för den typiska 110-watt kraftingången. Av den anledningen är att anställa en elektriker för att göra ledningarna avgörande för säkerhet och korrekt installation.

Säkerhetsanordningar
Säkerhet är ett väsentligt element som alltid borde övervägas, men särskilt med de bästa garagevärmarna. Många värmare har en säkerhetsfunktion av något slag, men KnowiNG vad man ska leta efter specifikt kommer alltid att hjälpa. Med naturgas eller propanvärmare kommer en säkerhetsfunktion för tip-over att stänga av enheten om den blir slagen. Överhettningsskydd, på alla enheter, stängs automatiskt av strömmen innan enheten överhettas. Det är särskilt viktigt i ett slutet garage, där heta ytor kan riskera bränder eller kan orsaka kroppsskada om de berörs. När det gäller elektriska värmare kommer en auto-shutoff-funktion att skydda enheten mot eventuella skadliga kraftöverskolor.

Bästa garagevärmaren Kanada

Nu när du vet vad du ska leta efter och överväga när det gäller vilken typ av värmare som är bäst för ett garage är det dags att titta på några alternativ. Dessa värmare sträcker sig i säkerhetsfunktioner, bränsletyp, portabilitet och kostnad så att du kan hitta den perfekta värmaren för dina behov.

1. Fahrenheat FUH54 240-volt garage värmare

Elektriska värmare är idealiska eftersom du alltid drar nytta av all den som tillhandahålls, utan värmeförlust från öppna fönster. Fahrenheat FUH54 är också lätt att installera som en väggmonterad enhet och roterar på sitt fäste för uppvärmning i valfri riktning. Själva väggmonteringen är också justerbar så att den kan monteras var som helst i ditt garage. Den levereras med ett anpassningsbart utgångsintervall för att ännu mer kontrollera hur mycket eller lite värme som produceras. Metallramen och växlande uppvärmning och fläktläge som används för att cykla den varma luften garanterar att värmaren har en lång livslängd.

Nackdelen är att värmaren ska vara anslutna och så behöver en professionell för att hantera installationen. När den är monterad kan den inte heller flyttas, så se till att välja den bästa platsen första gången.

Kostnad: $$$

Bränsletyp: Elektrisk kraft / tvingad luft

Bärbar: Nej – väggmonterad

Garagestorlek: upp till 500 kvadratmeter

Säkerhetsfunktioner: Har en auto-shutoff vid snubbla eller elektriska krafter.

2. Herr värmare F232000 bärbar strålningsgarage värmare

När det gäller bärbara värmare är den här modellen en av de mest populära bästa garagevärmaren Canada -val. Det har en hopfällbar affär med som gör det bekvämt att plocka upp och flytta efter behov och lagra på annat sätt. Värmaren i sig väger också bara 9 kilo, så det är inte för tungt att lyfta. De justerbara inställningarna ger mycket mer kontroll av kontrollen för utgången, oavsett om du behöver mycket mer värme för ett stort utrymme eller mindre för en mindre. Medan en nackdel kan vara att enheten körs på propan, ger den två säkerhetsfunktioner som hjälper till att skydda mot kolmonoxidrisker.

Kostnad: $

Bränsletyp: propan

Bärbar: Ja

Garagestorlek: upp till 225 kvadratmeter

Säkerhetsfunktioner: Funktionen med låg syre avstår av enheten om värmaren upptäcker för lite syre i rummet för att undvika uppbyggnad av kolmonoxiduppbyggnad. En andra säkerhetsfunktion är Tip-Over Auto-Shut-Off, som stänger av enheten om värmaren slås över.

3. Modine HD45ASO111 Naturgas Hot Dawg Garage Heater

Naturgas har länge eftersom varit ett toppval som bränslekälla och ett bra pengarbesparande alternativ. Som en garagevärmare är det lika effektivt och kostnadsbesparande att köra. Särskilt modine garagevärmaren kan köras på antingen naturgas eller propan. Det är också extremt kraftfullt, vilket gör det idealiskt för både bostäder och till och med kommersiellt bruk. Den går med 80% effektivitet och ger 45 000 BTU per timme men är helt tyst när den är påslagen. Värmaren levereras med inbyggd ventilation, vilket gör det till ett säkert och idealiskt val för vägg- eller taksystemets montering.

En nackdel är att den inte kommer med en justerbar termostat, så uppvärmningen är begränsad till eller av. Det är också mycket dyrare i förväg och behöver en professionell för att korrekt och säkert installera.

Kostnad: $$$$$

Bränsletyp: naturgas eller propan

Bärbar: Nej-vägg- eller takmonterad

Garagestorlek: upp till 1000 kvadratmeter

Säkerhetsfunktioner: Stänger automatiskt av det en inställd värmetröskel passeras eller om enheten producerar en låga. Det kommer också att stänga av om några problem med ventilationen kommer upp som kan leda till uppbyggnad av kolmonoxid.

4. King KBP2406 Electric Garage Heater

Denna värmare är ett idealiskt val för både medelstora garage och de där du behöver anpassa den elektriska utgången. Den går upp till 13 000 BTU och finns i antingen 950 eller 5700 watt så att du säkert kan koppla ihop den med din kretspanel. I likhet med Fahrenheat FUH54 kommer King -modellen med olika värmeinställningar för att helt kontrollera sin värmeutgång. Medan enheten kan väggmonteras har den en säkerhetsfunktion för tip-over om den installeras på marken. Värmaren har dock inte en fjärrkontroll, så undvik att installera den för högt och utom räckhåll för att justera temperaturen.

Kostnad: $$$$

Bränsletyp: Elektricitet

Bärbar: Nej-väggmonterad eller lägre

Garagestorlek: Upp till 600 kvadratmeter

Säkerhetsfunktioner: Tip-over-funktionen stängs av enheten om den slås över. Värmaren stängs också automatiskt av vid strömavbrott, systemfel eller överhettning.

5. Lasko 675919 Stanley Pro-Ceramic Utility Heater

Denna värmare kombinerar potent uppvärmning med bekväm portabIility för en väl avrundad bästa garagevärmare. Det erbjuder upp till 1500 watt energi och kan svänga för att erbjuda värme i valfri riktning. Lasko -värmaren kommer också med en varierad termostat för att ännu mer skräddarsy hur mycket värme den ger. Med en stark stålbas är värmaren garanterad att ha en lång livslängd utan att oroa sig för slitage och för tidig reparation. Det krävs inte heller någon installation eller montering, vilket innebär att du kan använda den bäst bort.

Kostnad: $$

Bränsletyp: Elektricitet

Bärbar: Ja

Garagestorlek: upp till 200 kvadratmeter

Säkerhetsfunktioner: Inställningen för termisk avstängning stänger av värmaren innan den överhettas.

6. Newair G56 5600 Watt Garage Heater

När det gäller ett komplett utbud av funktioner och fördelar är Newair G56 ett annat idealvärmeval. Det är bärbart, har en affär att bära enkelt och en lång 6-fots nätkabel så att du kan ansluta den var som helst. De 5600 watt kraft innebär att alla garage värms snabbt och effektivt på lite tid. Den har också inbyggda manuella kontroller för att justera temperaturen efter behov. Fläkten i sig ligger bakom ett stålsäkerhetsgaller, vilket gör värmaren både längre långvarig och säkrare att springa.

Kostnad: $$

Bränsletyp: Elektricitet

Bärbar: Ja

Garagestorlek: upp till 560 kvadratmeter

Säkerhetsfunktioner: Överhettningsskydd stängs av värmaren innan den överhettas och blir brandrisk. Den har också skydd för golvenhet för att automatiskt stänga av den om värmaren slås över.

7. Patton Puh680-N-U mjölkhusvärmare

En av de bästa garagevärmarna så långt som kostnaden går, använder Patton-värmaren ett tvångsluftssystem för att blåsa värme i mindre utrymmen. Den varma luften passerar genom värmarerådnätet, som erbjuder en bra jämn spridning av värme. Värmaren kommer med ytterligare kontroller av sig, så att du kan ännu anpassa hur mycket värme och luftflöde som produceras. Patton är bättre lämpad för att värma mindre utrymmen, så det kanske inte är idealiskt för större garage.

Kostnad: $

Bränsletyp: Elektrisk kraft / tvingad luft

Bärbar: Ja

Garagestorlek: upp till 250 kvadratmeter

Säkerhetsfunktioner: Tip-over stänger av enheten om den slås över av någon anledning. Samtidigt stänger överhettningsskyddet automatiskt av det för att undvika brandrisker.

Varför investera i en garagevärmare?

Garagevärmare är inte bara begränsade till människor som använder sina garage som verkstad eller bostadsområde. En värmare kan gynna alla husägare och garage, särskilt under de kallare vintersäsongmånaderna. Om ditt garage blir riktigt kallt kan en värmare skydda saker som ditt bilbatteri, lagrade apparater eller verktyg. Det kan också hjälpa till att hålla ditt hem varmare totalt sett genom att undvika kall luft från att sippra in i huvudhuset. Värmaren är också kompakta, praktiska och har säkerhetsfunktioner som gör dem till en väl värdefull investering. När det gäller att hitta vad som är den bästa värmaren för ett garage och köpa ett är det aldrig en extra kostnad för ditt hem. Istället är det mervärde med långsiktiga fördelar och avkastning.

Om du installerar en gasvärmning av garaget, hitta RenoveringFind -certifierade rörmokare nedan!

RenoveringFind Certified är en symbol för integritet som endast innehas av de mest pålitliga företagen inom hemförbättring, service, underhåll.

Alberta
Brittisk columbia
Saskatchewan

Edmonton rörmokare
Vancouver rörmokare
Regina rörmokare

Calgary rörmokare
Victoria Purmers
Saskatoon rörmokare

Kelowna rörmokare

Manitoba
Nova Scotia
Newfoundland

Winnipeg rörmokare
Halifax rörmokare
St. John’s rörmokare

Ond
Quebec
New Brunswick

Toronto rörmokare
Montreal rörmokare
Fredericton rörmokare

Barrifommer
Quebec City rörmokare
Moncton rörmokare

Hamilton rörmokare

Saint John Plumbers

Köksgromenter

London rörmokare

Ottawa rörmokare

Waterloo rörmokare

Delning är omtänksam!

Tweet

Dela med sig

Stift

Dela med sig

Post

Du kanske också gillar:

7 bästa vattenvärmare i Kanada [Guide 2022-2023]

7 bästa vattenvärmare i Kanada [Guide 2022-2023]

Denna korta artikel kommer att erbjuda en omfattande lista med 7 populära vattenvärmare varumärken ute på marknaden. Med lite forskning, y

Allt du behöver veta om hydronic han